Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnect po 10sec :/

KetsU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak włączę Cabala to po paru sekundach mi wyskakuje taki oto błąd :/

post-277092-0-38395500-1406407163_thumb.jpg

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam ten sam problem, aczkolwiek wcześniej go nie miałem. Chciałem puścić "bota" poprzez program do makro (utomatycznie co pare sec klika mi na klawiaturze 1>z>1>space>9>1 itd. samo zaznacza i atakuje). Jeden dzień tak bociłem i nie miałem problemów, dzisiaj wyskakuje mi ten error (tylko przy włączonym programem do makro). Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Widocznie program był nowy i już zablokowali. Niestety, ale macro na cabalu jedynie w myszce :)

Opublikowano

Mam ten sam problem, aczkolwiek wcześniej go nie miałem. Chciałem puścić "bota" poprzez program do makro (utomatycznie co pare sec klika mi na klawiaturze 1>z>1>space>9>1 itd. samo zaznacza i atakuje). Jeden dzień tak bociłem i nie miałem problemów, dzisiaj wyskakuje mi ten error (tylko przy włączonym programem do makro). Wie ktoś jak to naprawić?

programy do macro muszą być zawsze wyłączone, bo inaczej będzie wywalać. więc jedyne wejście tak jak wspomniał poprzednik to pamięć w myszce/klawiaturze.

@topic

dodaj do wyjątków w zaporze/antywirusie folder Cabala, bo z dziwnego powodu przy skanowaniu w Cabalu (pobierane przez oryginalną stronę) wykrywa mi wirusa  o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...